domingo, 30 de noviembre de 2008

Facilitant la vida on-line

La usabilitat a les webs és un dels aspectes que més es tenen en compte a l’hora de crear una pàgina web. És important que quan obrim una pàgina, siguem capaços de navegar per ella sense cap tipus de esforç o complicació. Això ens aportarà una satisfacció i recordarem aquesta web per un altra cop.

Si, pel contrari, entrem a una web i tot és un caos, al principi intentarem buscar un menú o algun lloc a on clicar... Fins un punt, que acabarem sortint i cercant una alternativa a aquesta web. Per això, és necessari tenir molt en compte alguns criteris d’arquitectura digital: un menú clarament visible i fàcil de navegar, una estructura simple i senzilla, imatges col·locades de manera que no interrompin... Així, penso que és molt important comptar amb ajut professional a l’hora de crear un espai web, ja que la inversió es traduirà en satisfacció dels usuaris.

Fa uns dies vaig trobar una notícia referent a aquest tema: “Clickair renova la seva web amb prestacions ampliades”. Aquesta renovació es tracta d’un nou disseny i una nova manera de comprar bitllets d’avió, molt més simple que abans (tot i que ja era força). Entre les noves eines que incorpora, una que ens permet introduir els diners que tenim per trobar “el vol ideal”. Una altra novetat és el mapa de destinacions: abans es tractava d’una llista de noms de destinacions; ara trobem un mapa a on es poden consultar els preus de cadascun dels llocs i les últimes ofertes. Tot això, de manera molt ordenada i simple

Des de Clickair es mostra un interès cap al benefici dels usuaris. Sota el lema “Vuela inteligente”, l’empresa pretén ser líder en compra de bitllets on-line i, segons ells, donar la millor facilitat de compra és la manera de conseguir-ho.

No hay comentarios: