jueves, 23 de octubre de 2008

El telèfon de Google no té èxit

Això és el que sembla. El G1, el telèfon mòbil de Google que era cridat a ser el producte que li faria la competència al iPhone d'Apple, no està tenint les vendes que s'esperaven d'ell. A una setmana d’haver-lo tret al mercat, la ressonància social ha estat quasi nul·la.

El primer que es diu és que això és conseqüència de la crisis econòmica, a pesar que també s'apunta a que altres marques com Nokia o RIM trauran els seus models pròximament.

A mi hem sembla un fet estrany, perquè Google és Google. I si més no la gent no vol o no pot comprar-lo, el més habitual hagués estat que les botigues tinguessin cua només per veure el primer model que ha tret la marca més cara del món, Google. És cert que el model iPhone és més atractiu estèticament, però també és més car i segueix essent tot un èxit, a pesar de la crisi econòmica. Potser és la fama de Apple amb aquest tipus d'aparells, però de moment la gent prefereix un mòbil de la marca Apple que de la marca Google. S'haurà de veure amb el temps com evoluciona aquest nou model.

http://www.eluniversal.com.mx/articulos/50228.html

http://www.vnunet.es/es/vnunet/news/2008/10/23/el_movil_de_google_no_crea_expectacion

No hay comentarios: