jueves, 9 de octubre de 2008

BlackBerry respón a l'iPhone: una pantalla tàctil que fa clic

Blackberry contrataca. Si bé l' iPhone causa furor entre la societat, BlackBerry s'ha encarregat de trobar els seus defectes i crear un nou aparell millorant les funcions de l'iPhone. Segons explica ABC.es, molts usuaris de iPhone es queixen de que algunes accions es realitzen involuntàriament, ja que la pantalla es presiona amb una simple roçadura. Així, BlackBerry ha llançat al mercat la BlackBerry Storm, que reprodueix l'efecte tecla i es confirma que s'ha presionat una tecla. A més, també inclou la funció de canviar la pantalla de vertical a horitzontal i viceversa, poguent navegar per internet de les dues formes.
Per tal de ser un producte estrella, BlackBerry s'ha encarregat que no tingui defectes. La pantalla és de 3'25 pulgades i la resolució, de 480x360. A més, també s'ha anunciat des de Vodafone (que compta amb l'exclusivitat per Europa, Àsia i Oceania) que la BlackBerry Storm serà accessible per totes les butxaques, sense que la crisi actual influexi.
La BlackBerry Storm arribarà a Espanya abans de Nadal.
Amb això, segueix l'eterna lluita entre companyies de telefonia mòvil. El pròxim pas li toca a Apple. Millorarà el seu iPhone? Només cal esperar, i segurament no molt temps, ja que es tracta del món de l'avanç continu, sense cap tipus de pausa o espera.

http://www.abc.es/20081009/nacional-sociedad/blackberry-responde-iphone-pantalla-20081009.html

No hay comentarios: